Vad händer med Cybermine?

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Bild för myrhedenmelle
Offline
Senast online: 4 år 2 månader sedan
Medlem: 2015-01-30 09:00
Vad händer med Cybermine?

Vad händer med Cybermine jag kan inte komma in på antingen hemsidan eller servern!!!

Cybermine är under Ddos attack, det är hackers som överbelastar servern och hemsidan så att man inte kan ansluta till servern eller hemsidan.
längderna kan variera.
Det enda man kan göra är att vänta ut allt detta. 

För mer info http://cybermine.se/artiklar/ddos-slar-ut-cybermine

Bild för CalleAnka
Offline
Moderator
Senast online: 6 månader 3 dagar sedan
Medlem: 2015-11-05 17:19

DDos attacker behöver nödvändigtvis inte vara utav en hacker då det är väldigt enkelt att köpa en ddos tjänst. Vad jag vet så ska problemet nu vara löst/på bättringsväg då cybermine har ändrat på sina portar och lite till.

Bild för TrallaE
Offline
Moderator
Senast online: 3 år 10 månader sedan
Medlem: 2014-09-07 17:17

Du skulle kunna jämföra det lite med att någon beordrar alla snöplogar i din kommun att dumpa upp alla snö framför din dörr, det kommer bli kanska fult med snö framför din dörr men också trångt med plogbilar på gatorna nära dig. Även om du sätter om en avspärrning framför din dörr (brandväggen) så är det fortfarande fullt med plogbilar på gatan utanför och på tillfartsleder till den ort du bor

Att undvika en DDOS attak i denna jömförelse skulle t.ex. vara att från ditt hus bugga tunnlar med tåg till en massa andra städer där du också kan komma ut och in från ditt hus. Man kan också bygga kopior av ditt hus i gflera städer så du kan nyttja dem istället om ett blir blockat.