Reset

12 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Bild för vd2003
Offline
Senast online: 2 år 5 månader sedan
Medlem: 2017-05-28 19:13
Reset

Hej! vd2003 eller som jag nu heter - Timid5 här. Jag kom just på en tanke kring en ny omstart här på cybermine. Vi har ju tidigare välkommnat en omstart och jag är öppen till att göra det åter igen. Nu när det var ett tag sedan senaste omstarten så känner jag att jag nästan gjort mitt. Jag har byggt alla farmer jag velat göra, jag har fått de saker som jag strävat efter och jag är av det skälet öppen för en omstart. En omstart tror jag är väldigt uppskattat från dom flestas sida då jag sett att många har börjat spela mindre här eller helt enkelt slutat. En omstart skulle innebära att fler spelare skulle komma in och börja om igen. Det skulle även komma till godo för servern då jag tror att fler skulle köpa ranker eftersom fler blir intreserade av att spela.
Tanken är väldigt spontan men tros uppskattas, eller kanske inte? :)

Detta är i alla fall ett förslag från mig. Ni andra kanske inte håller med, skriv gärna vad ni tycker nedan. - Timid5
Ideen kan även vara en framtisfråga, det är inget akutagerande som är nödvändit.
 

Bild för juhlinzkii
Offline
Moderator
Senast online: 4 månader 4 veckor sedan
Medlem: 2019-01-11 10:16

För mig personligen tycker jag det är förtidigt med en nystartt!

Bild för vd2003
Offline
Senast online: 2 år 5 månader sedan
Medlem: 2017-05-28 19:13

I ditt perspektiv kan jag förstå det. Du började väl ganska sent? eller så har du bytt namn? :)
-Timid5
 

Viggo

Bild för sandwally
Offline
Ägare
Senast online: 3 månader 3 veckor sedan
Medlem: 2014-01-11 09:59

Välkommnat en omstart?
Kanske missade förra diskutionerna vid restarten och då var det en mycket äldre värld och denna är knapt ett år.
Jag har fortfarande inte fått svar i vissa av dom trådarna och vill gärna förbättra survival2 innan någon survival3 kommer öppnas och har redan ett annat server projekt som ska öppnas när jag känner det är klart.
Du har mest tittat på när Theoldgrey spelat så om du har lyckats gjort allt du vill göra på 9 dagars speltid är survival minecraft något du inte har utforskat helt till din fantasi.

Många slutade nog för lagg som fixades efter någon timme eller dag för 1.13 är fortfarande mycket sämre i prestanda än vad 1.12 är (även illmango kör fortfarande på 1.12.2) och behövs mycket ändringar från Spigot och Cybermine.
Även alla ddos attacker under de första månaderna hjälpte inte mycket till att behålla spelare.

Juhlinzkii joinade senare än dig men mer än dubbla speltiden så inget med kort speltids perspektiv.

Bild för ScaryWhale
Offline
Senast online: 1 år 1 månad sedan
Medlem: 2014-12-10 17:29

Jag tycker snarare att vi ska fokusera på att utveckla och förbättra Survival 2 istället för att gör en omstart. Det är fortfarande en ung server om man jämför med hur gamla de tidigare fick bli. Jag vet att Survival 2 fortfarande arbetas med väldigt mycket av respektive administratörer och moderater och jag misstänker att en omstart skulle kräva en del arbete som istället skulle kunna läggas på utveckling.

Bild för vd2003
Offline
Senast online: 2 år 5 månader sedan
Medlem: 2017-05-28 19:13

Att jag har "tittat på" som du uttrycker dig beror på att jag inte har samma kunskap i hans område. Du tror inte att jag har byggt saker också? Om man bortser från det han byggt på senaste tiden medans jag har varit upptagen med annat så har vi byggt ungefär lika mycket.
​Om ni hellre vill fokusera på att lägga till massa nya skräp grejer som förstör vanilla känslan av minecraft så får ni göra det. Förvänta er bara inte en bra framtid för servern.

Viggo

Bild för sandwally
Offline
Ägare
Senast online: 3 månader 3 veckor sedan
Medlem: 2014-01-11 09:59

Jag kommer aldrig veta vad någon menar med "skräp grejer" "skit" "bättre förut" "krångligare" osv. så kommer man aldrig veta vad en förbättring av vanilla skulle vara för dom som spelar när man inte kan komma med förslag på ändringar och förbättringar på nuvarande saker eller något nytt till servern som inte är i min mening bara gnäll.

Bild för Lokvargen
Offline
Senast online: 2 år 6 månader sedan
Medlem: 2017-01-15 23:49

Omstart? Nej tack!
Förresten så står våren för dörren och folk kanske är ute istället?

Bild för sandwally
Offline
Ägare
Senast online: 3 månader 3 veckor sedan
Medlem: 2014-01-11 09:59

Ja finns många logiska förklaringar.
Gå ut med er, logga inte in på cybermine om ni inte har varit ute några timmar den dagen! :)

Bild för TheOldGrey
Offline
Senast online: 5 månader 1 vecka sedan
Medlem: 2017-04-14 09:48

En omstart... Har jag missat något... Min inaktivitet har berott på olika saker i livet. Har en massa annat också utanför datorvärlden som kräver tid. Och så kan det vara bra med lite break ibland.
Sen så vet jag inte riktigt vad jag ska göra nu.
Men en stor anledning är att jag länge tänkt köpa en rank men att detta inte vart möjligt. Så då har en del saker fått hamna i träda som jag tänkt att göra.
Det är lite svårt att konkurera med dem som har vissa fördelar. Det är inte för att klaga - Jag tänkte ju själv köpa mig en rank för dessa fördelar så :)
Jag har inte önskan om att vara rikast eller störst på servern heller. Många bygger så mycket bättre än mig iaf. En av dem är Timid5 tex.

Dock så har jag funnit en plats jag kan tänka mig att utveckla en aning här på servern. Så får se om jag blir mer aktiv. Fast den analkande sommaren kan göra att andra planer kommer ivägen IRL.

Sen så tycker jag att Sandwallys påhitt och saker på servern är en frisk fläkt. En del saker är inte intressanta, andra bara krångliga, vissa geniala. Ja, fortsätt så S.
Tog ett tag att fatta hur man skaffade sig ranker vid Spawn för mig... Har en hel del kvar att lära :)

Glada Påskhälsningar  TOG

Bild för Segelfartyg
Offline
Senast online: 10 månader 1 vecka sedan
Medlem: 2019-02-03 15:08

Tycker inte det är dags för en omstart. Jag och några kompisar skapade en stad i februari och vi känner fortfarande att den utvecklas. Har inte varit inne jättemycket det senaste, på grund av diverse saker, men tror verkligen inte en omstart hade lett till att motivationen hade ökat. Tror mer på att aktiva spelare som pratar med varandra, startar events och tävlingar, är det som bidrar till att folk stannar kvar. Den huvudsakliga anledningen till att jag spelar på servern är att snacka med gött folk, vilket bland annat diverse event o tävlingar ger upphov till. Självklart kommer det att komma en framtida omstart och vi får väl se hur jag reagerar på det då, men just nu är det inte dags i mitt tycke i alla fall. 
 

Lika snabbt som han kom, seglar han iväg igen

Sidor