Cybermine på youtube

3 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Bild för 2001magl
Offline
Senast online: 4 månader 2 veckor sedan
Medlem: 2014-05-03 01:14
Cybermine på youtube

Av ett förslag ägt av Saruw kommer här en youtube tråd. Denna tråds syfte är att dela med sig av cybermine & saker vi vill minnas. Framförallt pratar jag då om youtube videos. Sökte igenom allt som förknippades med ”cybermine” på youtube för ett tag sen, och fick fram en handfull mängd av roliga minnen från serven. Då tyckte jag att det skulle finnas något lättare sätt för skaparna att dela sina projekt och nå ut till spelarna på serven; där av förds denna iden.

La tidigare fram ett förslag i min tråd ”ett stort win win win win” om att serven skulle gå in och göra någon form av flöde där folk kunde delat sina youtube projekt, i brist på att förverkliga idéer kommer här istället en tråd som en temporär lösning. Jag hoppas fortfarande på att någon admin någon gång skall ta ta i mitt tidigare förslag, men tills dess nöjer vi oss med en vanlig tråd. Läs gärna https://cybermine.se/forum/ett-stort-win-win-win-win-win#comment-2300 om du vill veta mer. 

Som skapare ska men få dela sina videos som är cybermine relaterade i denna tråd, tråden välkomnar även spelare att dela med sina favorit videos som är cybermine relaterade. Förhoppningen är att vi till sist ska få en fin samling med olika videos från serven, samt att vi ska nå ut till en större publik och sprida servens glädje bland fler minecraft älskare. 

Men förhoppningsfulla hälsningar /Magl

Bild för 2001magl
Offline
Senast online: 4 månader 2 veckor sedan
Medlem: 2014-05-03 01:14

Tror jag blir först med att dela min glädje för denna videon:

https://www.youtube.com/watch?v=CGuduA63QOo

Det var för ett tag sen när vi hade lagt ner en himlas massa tid på att bygga ett långt båtrace i staden för att gynna ett event. Detta var ett fantastiskt roligt projekt, och att sedan få åka det efter allt arbete kändes som ren magi. För att bevara denna fantastiska resa till & genom Ledger tog jag det smarta beslutet att filma det, och än idag kan vi luta och tillbaka och tänka på alla fina minnen vi fått från staden. Skickar även med en liten karta på racet nedanför...

Mvh Magl

Bilder: 
Bild för SalekiJo
Offline
Senast online: 3 veckor 4 dagar sedan
Medlem: 2014-10-08 01:37

Vill bara dela med mig att jag också börjat lägga ut klipp med Minecraft för de som vill titta.
Just dessa klipp är dock singleplayer survival men det kommer dyka upp lite cybermine-klipp också på kanalen.

Spellista med Singleplayer Survival Let's Play (vanilla):
https://www.youtube.com/watch?v=ttkoQxyIjHw&list=PL_aW_Osz7AqVP0dMZy-lgf...