AngelChest

1 inlägg / 0 nya
Bild för Pyssling
Offline
Senast online: 1 månad 5 dagar sedan
Medlem: 2017-07-01 12:19
AngelChest

Tjena, eftersom jag själv har varit lite osäker på vad som händer efter att man dör osv och eftersom att det är många som får panik, så lägger jag därför upp denna guide om AngelChest. (AngelChest är en grav för dig när du dör)
När du högerklickar på AngelChest kommer ditt inventory att återställas.
Om inte alla items kan plockas upp (för att du plockade upp något efter att ha blivit respawnad), kommer dem återstående items att lämnas i kistan och du kan bestämma vilka items du vill lämna. 
När kistan tillslut töms så kommer den försvinna och droppa alla items på marken, dina items kommer att finnas på marken runt omkring 5 minuter. 

Det finns ju såklart lite hjälpmedlen, kommnadon dvs behörighter som kan vara mycket till din hjälp också och dem kommer här:

/angelchest.protect
= Din AngelChest kommer att skyddas från andra spelare

/angelchest:unlock 
= Låser upp din kista omdelbart, du har 10 minuter på dig att hitta den, kordinaterna står på direkten när du har dött. När du skriver detta kommando så låser du upp din AngelChest för alla spelare. 

När du dör i luften dvs non-air block, detta är ocskå i vatten samt lava, så kommer kistan att spawnas på närmaste och tomma plats. Din AngelChest kan heller inte bli sprängd på något vis. 

OBS: AngelChest fungerar ej i The End samt dör du fyra gånger i rad utan att hitta till din AngelChest i main-världen så kan ingen mod eller Admin vara till hjälp.

Hoppas guiden var till hjälp!

//Pyssling

Bilder: