9 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Bild för Fabbeblabbe
Offline
Senast online: 1 år 8 månader sedan
Medlem: 2016-10-01 18:00
Mods

Jag tycker servern behöver mer staffs, som många andra.  Jag tycker att vi skulle kunna rösta fram potentiella staff. Skriv gärna vad ni tycker om mina förslag eller skriv egna. Här är mina förslag på potentiella staffs: Omegify, 2001magl, skelettandy och kroulosurprise
 

Bild för SubtraHero
Offline
Senast online: 5 år 6 månader sedan
Medlem: 2016-11-26 23:55

Jag röstar på Mistroad som admin

Bild för Ebbalito
Offline
Senast online: 1 år 7 månader sedan
Medlem: 2016-12-17 20:19

Go Mistroad!!

Bild för dudemeister
Offline
Senast online: 5 år 7 månader sedan
Medlem: 2013-11-01 21:01

SubtraHero skrev:

Jag röstar på Mistroad som admin

Även jag ser Mistroad som en potentiell Mod inom en snar framtid

/Wennsteiger

Bild för Smulan555
Offline
Senast online: 5 år 6 månader sedan
Medlem: 2016-08-02 19:43

Kroulo tycker jag skulle passa jättebra som mod, han är väldigt lojal och omtänksam.yes

Bild för Ayrani
Offline
Senast online: 2 år 5 månader sedan
Medlem: 2015-06-12 11:32

Jag röstar på Kroulo

Bild för Juujjee
Offline
Senast online: 5 år 5 månader sedan
Medlem: 2017-01-08 13:04

Ärligt talat så är ju Kroulo redan halvt Mod så mycket som han hjälper alla hit och dit, så varför inte göra det officiellt? c:

Bild för 2001magl
Offline
Senast online: 3 år 7 månader sedan
Medlem: 2014-05-03 01:14

Har inte kunnat svara fören nu, men bättre sent än aldrig!

Ja visst är det ett problem att det inte alla gånger finns en röd online som kan hjälpa oss med eventuella troll, grieffs och så vidare. Men vi kan ju inte heller tvinga någon att spela på serven för att ta i tur med det. 
Tror inte riktigt det finns någon direkt permanent lösning för detta, hur många mods man än läger till så kommer dom en dag att bli inaktiva, det är sällan folk hänger med år ut och år in, tyvärr. 
Så det bästa vore om vi alla spelare tillsammans kunde underlätta våra admin's arbete, med tillexempel • Rapportera alla grieffs och regel-brott på forumet om ingen finns online, eller är ledig. Så dom enkelt kan se och gå igenom dom när dom är lediga, har tid. • Vara lite förberedda om det är något man ber om hjälp med, så dom slipper sitta och vänta. Man kan tillexempel skriva ner vad man ska säga så är det lätt att bara skriva det igen, och det går många gånger snabbare när man ska förklara något komplicerat eller långt.

Så, det finns en del saker vi faktist kan göra för att få det administrativa arbetet att gå lite snabbare vid eventuella besvär. Jag tror också det vore mycket uppskattat av våra admins om vi värdesatte deras tid lite extra, och utnyttjade den på bästa sätt...

Mycket speciellt att göra en rekommendera tråd. Men jag tror det är ganska svårt att för oss "vanliga" att faktist se vilka som vore bra som admins eller ej. En admin har extremt lite fritid till att bygga privat och "bara" koncentrera sig på bygget. Dom får oftast teleportera runt till folk hela tiden för att hjälpa, eller att hela tiden skriva i chatten, dom vill ju hinna med att spela också när dom sitter vid datorn, vilket kanske inte är så lätt alla gånger. 

Jag tror på att admins och mods själva får rekommendera eller tycka till för nya rekryter. Så har vi oftast gjort i Ledger och jag tycker det är en ganska bra metod. Då får alla staffs chans att lära känna dom nya, och alla får framföra sitt tycke. Tror inte alla gånger det är så lätt för Orgiz att väja, det är ju så svårt för en stadsägare att hålla reda på 250 pers, så kan tänka mig att det är ganska jobbit för server ägare att hålla reda på 4- tusentals medlemmar.

Men som Flax säger kommer denna tråd eller lilla röstning inte leda så långt, men vi fick i alla fall fram vilka vi tycker kan vara bra! Om jag fick välja någon skulle jag välja myrhedenmelle eller Mevos dom har alltid tagit sig tid till att lyssna på folk och ge ett tips eller två. Och i alla väder pressat fram ett trevligt svar vad dom än tyckt om personen. Finns säkert många många fler personer som skulle bli bra staff, men inte alla gånger så lätt att finna dom. Och föresten va inte skeletandy redan mod? Har för mig det, längesen jag pratade med min gamle vän om att nu...

Mvh Magl

Bild för SalekiJo
Offline
Senast online: 3 år 3 månader sedan
Medlem: 2014-10-08 01:37

På gamla servern hade vi en tid ett röstningsplugin där vi kunde ban/kick-vota ut folk som inte skötte sig.

Kanske vore dags att införa en sån grej igen. Givetvis får man ju tänka efter lite hur den ska implementeras så den inte kan missbrukas. Kanske att bara myth kan starta en vote men alla kan rösta och att det då behövs komma över en viss andel av de som är online för att voten ska gå igenom. Anledningen jag nämner bara myth för att starta är att man oftast är lite mer seriös om man lagt ner en sådan summa på att spela på servern.

En sån funktion borde ju kunna underlätta en del för mods/admins så dom kan koncentrera sig mer på annat när dom väl är inne.