Webshoppen

9 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Bild för g0dlike1337
Offline
Senast online: 1 år 4 månader sedan
Medlem: 2016-12-10 10:59
Webshoppen

Hejsan!
Jag har lite tankar och funderingar över serverns webshop. Som till exempel summan pengar man får med varje rank, framförallt Legend och Myth för 10,000 för en 49kr månadsrank är rättså rimligt. Men som Legend så får man 30,000 det är lite lite om man jämför med innan då man fick 375,000 också Myth den jag tycker är helt fel. Jag menar 50,000 för en 499kr rank?! Innan fick man ju 2 miljoner! Det var väl lite överdrivet mycket skulle jag kanske säga men 50,000 är alldeles för lite, specielt med tanke på att toolsen man får går ju och köpa för 15kr styck. Så man kan köpa alla tools som alla Myth's får med för mindre än rankens pris. Självklart så får man ju lite extra förmåner med Myth som tex /heal, /fly och /fix all men jag tycker ändå inte riktigt att det gör upp för saken. För egentligen så tjänar man inte på att köpa Myth enligt mig förutom kanske /fly och /heal, för alla spelare på servern kan få alla Myth tools+att kanske köpa en extra pick eller svärd så tjänar dem mer ingame pengar än vad man får med ranken. Jag tycker kanske att Myth tools ska bara vara något som är tillgängliga att köpa från hemsidan för dem som har donerat för en rank. Så att inte alla spelare ska kunna springa runt på servern med op armor och tools.

En annan grej jag har tänkt på skulle vara en ny rank kanske. Som kanske ger en ännu fler förmåner fast som skulle kosta en del ju. Vet inte riktigt alla förmåner den ranken skulle ha men åtminstone mer pengar vid köp av rank, högre enchants på vissa saker som kanske Sharpness X eller Fortune V eller något sådant och kanske en oänldlig användning av /fly? Sedan skulle ni säkerligen kunna komma på fler bonusar med ranken.

Det här med TNT i webshoppen är väl lite överdrivet med tanke på att man kan ändå inte använda TNT på servern. Allt man spränger med TNT fixas ju av sig själv inom väldigt kort stund. Visst kan det här vara bra så att inte saker och ting greifas så kraftigt, men då kanske man ska överväga att ta bort TNT från webshoppen. Även det här med kategorin i shoppen med "Cybermine Guld" där finns ju inget i den? En rätt så onödig sak om man ändå inte kan köpa mer guld. Jag gissar på att tanken var att det skulle finnas en gång i tiden men lagts på is under en period.

Detta kanske bara är jag som tycker, men jag skulle vilja se vad andra tycker om detta MVH skelettandy.

Bild för Kroulo
Offline
Moderator
Senast online: 4 år 2 månader sedan
Medlem: 2016-09-26 14:04

Tjenare Skelettandy!

Jo visst är det så, det är ganska lite pengar för summan man lägger ut, och sedan så kan ju alla få tag på det om man känner någon, men det är ju också upp till personen som ger ut, hur mycket pengar man verkligen vill lägga på't.
Saken är den dock, jag har kollat lite i forumet, och det är ju uppdaterade regler gällande EULA, så att de står (kanske fortfarande?) i kö för att ''göra om'' sitt eller vad man ska säga. De lär ev. göra helt nya ranker som inte ger samma förmåner som förut samt att ändra de som finns. Så detta med att göra nya ranker med bra förmåner kommer nog ta sin tid eller kanske aldrig hända, men vad vet man. Tänkte att detta kunde vara bra att dela med! 

Om du vill läsa mer om detta själv hänvisar jag dig till denna tråd :
http://cybermine.se/forum/viktigt-angaende-donationer-och-eula   wink

Bild för Ayrani
Offline
Senast online: 2 år 6 månader sedan
Medlem: 2015-06-12 11:32

Myth är mer för att kunna donera mer pengar och ändå få saker tror jag, tror inte det är tänkt att vara värt 499 kr

Bild för organicfarmer
Offline
Senast online: 5 år 8 månader sedan
Medlem: 2014-09-11 09:17

Pengarna är ju värda mycket mer nu när man inte kan köpa 2 miljoner på ett bräde. Förr fick man pröjsa ingame 2 miljoner för ett mythverktyg vilket ligger runt 30-40000 nu. Det enda som har något egentligt värde är resurser att bygga för samt towny-underhåll och warps. Pengar går inte att äta - ens i minecraft :)

Bild för Kroulo
Offline
Moderator
Senast online: 4 år 2 månader sedan
Medlem: 2016-09-26 14:04

Jovisst är pengarna värda något, mängden pengar folk har, så tillslut kanske priserna också ökar på saker och ting som är lite svåråtkomna för att pengarna ska flyta runt, eller om man bara vill spara. Saken är ju att med tanke på ändringarna på regler ang. EULA, så kommer det kanske inte gå att, donera för pengar. Kan ses som ''pay-to-win'', vilket är vad de försöker förhindra. 
Samtidigt så är det nog inte så svårt att själv tjäna pengar, om man bara har möjlighet att lägga ner tid på det. Många har säkert skola och jobb att se efter, men om det bryter mot reglerna som satts, blir det nog inte så lätt.

Bild för Fabbeblabbe
Offline
Senast online: 1 år 9 månader sedan
Medlem: 2016-10-01 18:00

Håller med fullständigt med skelettandy! ^^surprise

Bild för Kroulo
Offline
Moderator
Senast online: 4 år 2 månader sedan
Medlem: 2016-09-26 14:04

För att kortfatta om man inte vill kolla på länken:

-Rankerna som finns nu kommer att bli borttagna, så nya ranker som skapar som då stämmer överens med EULAn.
-Myth Tools kommer (vet inte om detta kommer gå igenom) att finnas i en gemensam shop Inne på servern, vilket då gör att om du kan köpa något som ger dig pengar i webshoppen, ger dig en fördel att köpa sakerna in-game enklare, vilket kan klassas som ''pay-to-win''.

Visst, nya ranker kommer att skapas, men som Orgiz själv sa, de kommer inte att gå att göra i närheten lika attraktiva som de vi har idag. Så ja.. de lär ju stämma överens med EULAn, vilket verkar vara hårt ändrad. 
Menar inget tilla med detta och att låta petig eller liknande, vill bara att ni ska vara medvetna om vad som möjligtvis kan hända. Vissa har säkert redan läst detta, men vissa har kanske inte det.
Hoppas detta kom till nytta för någon! yes

Bild för g0dlike1337
Offline
Senast online: 1 år 4 månader sedan
Medlem: 2016-12-10 10:59

Myth tools fanns med på servern innan restarten i adminshoppen. Sandwally fixade en liten "special del!" av shoppen till sådant. Samt kommer dem som redan donerat få den en av de nya rankerna för samma, eller nästan samma pengar?

Bild för Kroulo
Offline
Moderator
Senast online: 4 år 2 månader sedan
Medlem: 2016-09-26 14:04

De som donerat för ranker kommer att få behålla dom tills tider löper ut, som de som köpt  Myth får vara Myth, verkar det som.