Twitch.tv streaming direkt i din klient!

Twitch.tv streaming direkt i din klient!

Som många vet så anordnade Mojang AB nyligen Minecon i Orlando, Florida. Väl på plats så kunde Mojang berätta att de har ett partnerskap med Twitch för att du lättare skall kunna starta en videostream direkt i din klient. Du kan själv börja experimentera med denna uppdatering i den senaste Snapshoten. Detta är den allra första snapshoten som innehåller den här funktionen och du får räkna med att den här versionen kan vara lite buggig och att alla funktioner inte är klara ännu. Men passa på att testa den och ge Mojang lite feedback ändå!

Innan du kan börja streama så måste du in på Mojang's kontoinställningar och länka ditt Twitch konto till ditt Mojang konto. Kvaliten kontrolleras sedan inne i spelet.

För närvarande stöds denna uppdatering endast på Windows (XP och nyare) och Mac OS X Lion (10.7) och nyare. Om du inte kan börja streama ingame, prova att gå till Options-skärmen och läs felmeddelandet.

Tillsammans med den nya twitch.tv streamintegration finns också en hel del buggfixar. Om du hittar några fel så var snäll rapportera dem till Mojang.

Rapportera buggar här

Källa: https://mojang.com/2013/11/minecraft-snapshot-13w47a-twitch-tv-broadcasting/