Halloween-Tävlingen är avslutad

Halloween-Tävlingen är avslutad

Halloween-Tävlingen är avslutad

Under Halloweenhelgen så anordnade vi en tävling där det gick ut på att bygga något Halloweeninspirerat bygge som sedan skulle skickas in. Nu har medlemmarna fått sin röst hörd och vi har räknat ihop rösterna.

Den som fick flest röster och därmed vinner tävlingen är Waacko! Med hans bidrag där han har iscensatt, som han själv vill beskriva bygget "The God Fight" där man kan se legenden Herobrine rädda Cybermine från den onda Enderman guden! Vi vill gratulera till din nya Legend-Status och en "Halloween lie" med minst sagt speciella egenskaper!

Se vinnarbidraget här
För att titta på det live så kan du skriva: /warp Halloweenian
 

Andrapriset som var en Unique-status och en "Halloween lie" går till de väl kämpande Luctax, Isark2, Candice11, Johanlanden och Thatsmokingbear som har skapat en riktigt läskig och hårresande skräck-ö, där man kan besöka övergivna spökhus, en kyrkogård där man bl a. kan finna kvarlevorna av vår gamla Admin Giinkie i en av gravarna samt mycket mer mystiska fornlämingar som svävande öar mm. 

Se bidraget här
För att titta på det live så kan du skriva: /warp Halloweenia

Tredjepriset går till Kondoren där han har skapat en scen där man kan se en Enderman ge oss alla en Halloween hälsning sittandes på en fräck pumpa!

Se bidraget här

Vi vill även passa på att tacka alla de övriga tävlande för era väldigt fina byggen, väl kämpat!

Resultaten

Waacko
 
39% (18 röster)
Luctax, Isark2, Candice11, Johanlanden och Thatsmokingbear
 
23% (11 röster)
Kondoren
 
17% (8 röster)
HOWGOW
 
10% (5 röster)
L22x
 
4% (2 röster)
L22_Gaming
 
2% (1 röst)
Aszebest
 
2% (1 röst)
PAJAREN
 
0% (0 röster)
Totalt antal röster: 46