Cybermine version två! - Viktigt!

Cybermine version två! - Viktigt!

Cybermine version två!

När Cybermine grundades så hade vi inte en tanke på att Minecraft skulle bli så stort som det är idag och vi lade inte ner så mycket energi på hemsidan, då den enbart hade för uppgift att hantera medlemsansökningar.

Men efterhand har vi utökat och vidarutvecklat sidan till ett större community där ett forum och en nyhetsportal lades upp. Detta har gjort att många saker har blivit lite struliga och inte har fungerat så bra som vi hoppats och hemsidan har varit otroligt långsam.

Nu har vi rört om i grytan ordentligt och gjort en hel "rewrite" på hemsidan. Vi har försökt behålla så mycket som möjligt av utseendet för att du skall känna igen dig. Det första du kanske märker är att hemsidan har fått ett helt annat upplägg på förstasidan där du nu lättare kan se aktiva forumtrådar och även kan läsa nyheter på ett mer strukturerat sätt samt att hemsidan laddar betydligt snabbare än tidigare.

Kompromisser

För att kunna göra denna omvandling så var vi tvungen kompromissa med vissa saker för att behålla säkerheten på hemsidan. En kompromiss är att alla lösenord har blivit nollställda och nya lösenord har blivit utskickade till den mailadress du först registrerade dig med. Skulle du inte ha fått ett mail kan det bero på någon av dessa orsaker:

Mailet har hamnat i Skräpkorgen, så vänligen kolla där.
Du angav aldrig en riktig mailadress första gången du registrerade dig hos oss. Vänligen kontakta oss om så skulle vara fallet, eller registrera dig på nytt.
Fler saker som har gått förlorade efter flytten är personliga meddelanden och avatars. Skulle du vilja spara något personligt meddelande så kan vi plocka fram det om du kontaktar oss.

Har du problem med att logga in?

Första gången du loggar in på nya hemsidan så kan du behöva logga in två gånger, detta beror på att vi behöver synkronisera din användare med forumet och nyhetsportalen.
Skulle det ändå inte gå att logga in efter två försök kan du prova att logga in här.

Glöm inte att byta lösenordet!

Vi hoppas att du kommer trivas på den nya hemsidan och om du hittar något som verkar konstigt, vänligen kontakta oss så kommer vi kolla upp det.

 

Med vänlig hälsning
Cybermine.se
Din Svenska Minecraft Server